Szövetszaporulat arcon


szövetszaporulat arcon

Egészségpénztárak Mik azok a véranyajegyek és miért alakulnak ki? A véranyajegy, más néven éranyajegy rubin naevus a bőr felületén, általában a törzsön, de akár az arcon, végtagokon megjelenő, enyhén kiemelkedő, általában élénkvörös, kékes-vörös, néhány milliméter átmérőjű elváltozás.

szövetszaporulat arcon

Kialakulása a hajszálerek burjánzásának köszönhető. Piros anyajegyek már születéskor jelen lehetnek testünkön, és később is kialakulhatnak, az életkor előre haladtával pedig méretük növekedhet.

szövetszaporulat arcon

A rubin naevusok kialakulásának oka lehet többek között a bőr öregedése, genetikai hajlam, vagy akár a különböző hormonhatások.

Megelőzni sajnos nem lehet.

szövetszaporulat arcon

Ez az anyajegy típus egy jóindulatú bőrjelenség, szerencsére rosszindulatúan szövetszaporulat arcon fajul el. Miért érdemes kivizsgáltatni a véranyajegyeket?

Betűméret:

Bejelentkezés Hogyan tüntethetőek el a véranyajegyek? A véranyajegyeket a kezelés során rádiófrekvenciás készülékkel koaguláljuk, azaz elzárjuk az ereket.

szövetszaporulat arcon

A rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően az eljárás teljesen biztonságos és kíméletes. Nincs hegesedés, nem marad nyoma.

szövetszaporulat arcon

Keressen minket bizalommal!