Tisztítószerek pikkelysömörhöz


skin- cap spray reviews psoriasis

Kék-Lukács Sampon, ml Antiseptikus, kétfázisú sampon. Gyógynövény-kivonatánál fogva alkalmas a pikkelysömörös, illetve szeborreás fejbőr tisztítására.

vörös foltok az ízületeken viszketnek

Sebes, korpás fejre, minden hajtípusra alkalmazható. Fő hatóanyaga a Natrium-laurylaether sulfát ami nem agresszív tisztítószer.

új gyógyszer a pikkelysömörhöz

A haj is lágyabb lesz, selymes érzés marad vissza hajmosás után. Fontos, hogy használat előtt összerázzuk. Ha azt tapasztaljuk, hogy nem habzik annyira, tisztítószerek pikkelysömörhöz a hagyományos sampon, az nem probléma, mivel habosító vegyianyag nincs belne, ami megölné a gyógyhatását a samponnak.

Kirkazone a pikkelysmr kezelsben

Cédrus, körömvirág, teafa kivonatot tartalmaz. Felhasználási terület: A fejbőr ápolása és frissen tartása mellett a hajat kondicionálja és selymes tapintásúvá teszi, valamint a pikkelysömörös, illetve szeborreás fejbőrt megvédi a fertőződéstől. Alkalmazás módja: Használat előtt mindenképpen fel kell rázni, mert állás közben egyes összetevők kiválnak.

pattanás a vörös folt körül viszket

A sampont ujjbeggyel legalább öt percig lágyan masszírozzuk a fejbőrbe, ezalatt az A-vitamin is pótlódik, és nem mellékesen a fejmasszírozás szervezetre gyakorolt jótékony hatását is elő tudjuk idézni. Vigyázzunk, hogy körömmel ne karcoljuk a fejbőrünket, mert a korpásodást elősegítheti, ezért mindig csak ujbeggyel szabad a sampont szétoszlatni!

Eltarthatóság: 24 hónapig szobahőmérsékleten oCsugárzó hőtől pl.

vörös viszkető foltok a lábakon és a karon