Vákuumszivattyú felállítása


A vákuumcsatlakozás A a szűrőperemen D található. Az elszívott levegőt a szellőztető nyíláson B lehet a szabadba kiengedni, vagy egy csővezetékkel illetve tömlővel elvezetni.

Vákuumszivattyú felállítása szellőztető nyílást B nem szabad elzárni vagy összeszűkíteni. Az olajleválasztó házat T az olajbetöltőn H az olajszint figyelő ablak I felső jelzéséig olajjal feltölteni. Nyílásokat bezárni.

Eredeti üzemeltetési útmutató V-KTN - Elmo Rietschle

A motor elektromos adatai az N adattáblán ill. A csatlakoztatási rajz a motor kapcsolószekrényében található. A motor adatait villamos áram jellege, feszültség, frekvencia, megengedett áramerősség a meglévő hálózat adataival vákuumszivattyú felállítása kell hasonlítani.

Klíma szerelés alap szerszámai 1. rész

A motort egy motorvédő kapcsolón keresztül a hálózatra kötjük. Tömszelence használatát javasoljuk.

- Один из его фундаментальных принципов гласит: новые оптимизаторы всегда должны говорить правду. Найти ее на одном из жестких дисков - все равно что отыскать носок в спальне размером со штат Техас. Патрик быстро проснулся и извинился перед Наи.

A motorvédő kapcsoló kiválasztásánál javasolunk olyan típust, melynél a lekapcsolás késleltethető függően az esetleges túláramtól. Rövid idejű túláram a gép hidegindításakor léphet fel. Az elektromos csatlakoztatást csak szakember végezheti el, az érvényes EN balesetvédelmi előírások szigorú betartása mellett.

vákuumszivattyú felállítása vörös vizes foltok a testen viszketnek

Főkapcsolóról az üzemeltetőnek kell gondoskodnia. A motort a forgásirány ellenőrzésére forgás irányát jelző nyíl O rövid időre bekapcsolni. A szívóvezetéket A -ra kötni. A forgási irány esetleges korrigálása után a motort újra beindítani és kb. Ezt az eljárást mindaddig ismételni, míg az olajhűtőt teljesen feltöltöttük olajjal.

vákuumszivattyú felállítása új gyógymódok a pikkelysömör felülvizsgálatához

A betöltő helyet a szivattyú működése közben nem szabad kinyitni. Vákuum-szabályzószelep külön tartozék : A vákuumot a szabályzó segítségével lehet beállítani, a forgatógombon látható szimbólumok alapján. A kezelőszemélyzetre vonatkozó veszélyforrások 1.

vákuumszivattyú felállítása készítsen kenőcsöt otthon pikkelysömörre

Zajkibocsátás: A legmagasabb hangnyomásszint kedvezőtlen iránynál és terhelésnél a 3. A szivattyú mellett folyamatosan tartózkodóknak fülvédő viselését ajánljuk, hogy megelőzzék a halláskárosodást.

A gépből származó olajgőzök: A olajleválasztó betétekkel elért messzemenő olaj és olajköd leválasztás ellenére a levegő tartalmaz kisebb maradék olajgőzöket, melyek szaglással észlelhetőek. Ezeknek a gőzöknek a tartós belégzése egészségkárosító hatású lehet.

Ezért biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését. Karbantartás Karbantartáskor, melynél személyeket mozgó, vagy villamosan vezető alkatrészek veszélyeztethetnek, a szivattyút a hálózatról le kell választani, és újra vákuumszivattyú felállítása ellen biztosítani kell. A karbantartást üzemi hőmérsékletről lehűtött gépen kell elvégezni, mert a forró alkatrészek, és a forró olaj, sérülést okozhatnak.

vákuumszivattyú felállítása psoriasis zalf kruidvat

Légszűrés A légszűrő nem elegendő karbantartásánál csökken a szivattyú teljesítménye. A borítót G a csavarok s1 lazítása után, a szívóperemet a csavarok s2 oldása után vehetjük le.

Ezen tiltást sértő cselekmények kártérítési kötelezettséget vonnak maguk után.

A beépített szűrőbetét f 3 a beszívott levegő szennyezettsége szerint kerül többször, vagy U kevesebbszer kifújással tisztításra. A borítót G a csavarok s1 lazítása után vákuumszivattyú felállítása. A g 1 csavar kilazításával, és a műanyagbúra h 1 eltávolításával lehet a szűrő részeket tisztítás céljából kivenni.

AERZEN gépek üzembe helyezése - AERZEN

Az összeszerelés fordított sorrendben történik. Az összeszerelés után a szelep működését felülről, a szitán keresztül, egy huzaldarabbal ellenőrizzük. Szűrőpatron külön tartozék : A vákuumtömített szívószűrő ZVF ill.

A f2 szűrőbetétet a feszítőkapcsok kilazítása után lehet kivenni. Az első olajcserét üzemóra lásd olajleengedő csavar K után, további h1 f3 g1 olajcserét újabb üzemóra után végezzünk. Erős porszállásnál az olajcsere intervallumokat rövidíteni kell.

Üzembe helyezések

Az ajánlott szintetikus olajak felhasználásával az olaj termikus megterhelésénél környezeti vagy beszívási hőmérséklet 30o C felett, elégtelen hűtés, 60 Hz-es üzemeltetés stb. A fáradt olajjal a természetvédelmi határozatok szerint kell eljárni.

Olajtípus cserénél, az olajleválasztó házat teljesen ki kell üríteni.

Alapítói mindent megtesznek, hogy folyamatosan jó minőségű olaj-rotációs, forgólapátos szivattyúkat gyártsanak, ami sokféle iparban használható: élelmiszer-feldolgozás, csomagolás, műanyag fröccsöntés, vákuum emelő, kórházak és laboratóriumok, illetve egyéb ipari alkalmazás. Felhasználói előnyök Nagy szivattyúzási sebesség alacsony nyomáson is Alacsony zajszínt Beépített távozólevegő szűrő, a távozólevegő Magas vízgőz kezelés Közvetlen meghajtás Tartozékok széles skálája áll rendelkezésre Visszacsapó-szelep Vákumcsatlakozó Beépített Távozólevegő szűrő nyomás mérő Magas hatékonyságú motor Olaj színt ablak Alacsony zajszínt Gázballast szelep Hatékony hűtés Eurovacuum Head office Tel. Az üzemeltetési útmutatóban leírt, a berendezés üzemen kívül helyezésére vonatkozó eljárási vákuumszivattyú felállítása feltétlenül tartsa be 1. Kérjük, adja meg a modell-és sorozatszámát alkatrész rendelésekor.